El Consell Comarcal de la Selva senyalitza quatre itineraris de senderisme a Blanes

Consell Comarcal de la Selva

Consell Comarcal de la Selva

El servei de creació, gestió i manteniment de rutes del Consell Comarcal de la Selva ha senyalitzat quatre rutes de senderisme a la població de Blanes.

Les tasques de senyalització han consistit en la col•locació de dos plafons informatius de les rutes i de les senyals direccionals en els llocs més necessaris, del marcatge de la continuïtat amb franges de pintura per garantir el seguiment de les rutes i del marcatge sobre el paviment del nucli urbà de la marca de seguiment de la ruta de Sant Bonós.

Amb la senyalització d’aquestes noves quatre rutes, els senders locals de la Selva ja sumen un total de 265 quilòmetres senyalitzats en diferents municipis de la comarca.

El conseller de Turisme, Quim Vivas, ha volgut incidir en el fet que, amb aquesta nova senyalització juntament amb la ja existent, la comarca de la Selva disposa d’un total de 926 quilòmetres i 2.525 senyals, entre les rutes del Centre BTT la Selva i la dels itineraris dels Senders Locals de la Selva. En aquesta línia, Vivas ha recordat també que les rutes estan degudament revisades i mantingudes per la brigada de manteniment del Servei de creació, gestió i manteniment de rutes en conveni amb tots els municipis.

Entre les rutes que s’han senyalitzat en trobem dues amb un recorregut llarg, la ruta de les Ermites (17,7 km) i la ruta Mar i Murtra (19,5 km), que permeten arribar fins al santuari del Vilar. Una altra de molt planera, la Ruta de la Tordera, que transcorre per l’interior del nucli urbà fent el mateix recorregut que la popular caminada de la Nit de Sant Bonós.