Activitats a Blanes els dies 1, 2 i 3 de juliol

Divendres 1 de juliol

§ De 18 a 1 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Festa de cloenda de Morralla, amb tastets i mostres de tallers, espectacle de circ, projecció de curtmetratge i concerts.

Dissabte 2 de juliol

§ Festes dels veïnats de Raval i Sa Carbonera
– A les 18 hores, a la Pl. de Mn. Joan Quer, festa infantil amb els contes de la Mercè, animació de la Colla Gegantera i xocolata desfeta amb melindros per a tothom.
– A les 22 hores, a la Pl. de l’Església, sopar popular a la fresca, ball d’enramades amb el grup Maracaibo, rom cremat i gran rifa.

§  A les 18,30 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas: desfilada de vestits de paper realitzats durant el curs 2015-2016 pels seus associats. 

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2): inauguració de l’exposició i de lliurament de premis de la 44a. edició del concurs fotogràfic “Quillat 2016”.

§ A les 20 hores, amb punt de trobada davant de l’Oficina de Turisme de la Pl. de Catalunya.
Visites guiades pel municipi.

Diumenge 3 de juliol

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona ma “La Ganga”.

 

§ De 18 a 21 hores, al Pg. de Cortils i Vieta: Taller de Turisme Familiar: “Cursa de cavalls”.

§ A les 19 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes: audició de sardanes a càrrec de la cobla del Col·legi Sta. Maria.