Avui comença a Blanes la campanya de Nadal dels comerços

Maria Àngels Gotarra, Lourdes Fàbrega i Josep Marigó / Foto: Joaquim Robert

Ahir es va presentar a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes la campanya de Nadal que ha organitzat l’Associació de Botiguers Blanes Centre (ABBC) en coordinació amb l’Ajuntament.

A l’acte van intervenir l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, la regidora de Benestar i Ciutadania, Lourdes Fàbrega, i Maria Àngels Gotarra, portaveu de l’ABBC.

Enguany, l’Ajuntament de Blanes i l’ABBC han unit esforços per organitzar una campanya que inclourà més d’una trentena d’activitats, comptant també amb la col·laboració de les entitats i associacions de veïns del municipi. La finalitat es promoure i potenciar la vida comercial, social i econòmica del municipi, al mateix temps que es dinamitza el teixit associatiu. Per altra part, avui a les 19 hores s’engegarà l’encès de la il·luminació nadalenca.

Per a la organització de la campanya, s’han unificat esforços del consistori i de l’entitat comercial amb l’objectiu de dinamitzar i potenciar la vida social i econòmica del municipi.

Un dels elements de la campanya de promoció és un programa que es distribuirà, i que inclou les més de 30 activitats que es faran al municipi durant els propers dies: tant les que s’organitzen des del consistori amb la col.laboració d’entitats, com les que s’han preparat des de l’associació de botiguers.

Pressupost de 90 mil euros

El pressupost de les activitats que s’organitzen és de prop de 90.000 euros. Els costos de difusió de la campanya pugen 14.400 euros: l’ABBC en paga 2.875 euros i l’Ajuntament de Blanes 8.050, dels quals 6.350 es costegen amb publicitat, per la qual cosa el cost real pel consistori puja a 1.700 euros.

Paral.lelament, l’enllumenat de Nadal que lluirà als carrers de Blanes aquests dies puja a 23.000 euros, dels quals 8.000 els finança l’Ajuntament, mitjançant una subvenció a l’ABBC.

Les activitats nadalenques han arrencat el 2 de desembre amb l’encesa dels llums de Nadal i la inauguració del pessebre monumental instal.lat davant l’ajuntament, i finalitzaran el 5 de gener, amb la cavalcada de reis.