Batega per Blanes diu que l’entrada d’ERC en l’equip de govern és un frau i que el PP entra d’amagat

Els regidors d'ERC Àngel Canosa i Albert Sanz

Els regidors d’ERC Àngel Canosa i Albert Sanz

L’Agrupació d’Electors Batega per Blanes considera que l’entrada aquesta setmana d’ERC en el govern municipal de Blanes consolida el frau polític que va suposar la formació del primer govern de la legislatura.

Segons un comunicat de l’agrupació, que té dos regidors a l’Ajuntament, si el pacte PSC – CiU ja es va fer en contra del vot majoritari d’esquerres i de marcat caràcter social de les eleccions municipals, l’entrada d’ERC apuntala el gir cap a la dreta de l’equip de govern.

I molts ens temem que amb aquesta engegada de polítiques contràries a la majoria de ciutadans de Blanes, es pot materialitzar el frau que s’està forjant des de l’equip de govern.

Volem manifestar la nostra total oposició al fet que des de l’equip de govern es projecti aconseguir la majoria absoluta (PSC, CDC i ERC sumen 10 regidors de 21) posant d’amagatotis al portaveu del PP a l’equip de govern, però sense figurar oficialment en el mateix. En efecte, per les dades que disposem l’equip de govern pretén aprovar una partida pressupostària (270 euros setmanals) per la qual el regidor del PP passaria a presidir una comissió tècnica creada expressament per a aquest regidor. Aquest càrrec portaria aparellat que el seu sou s’equipari al dels membres de l’equip de govern.

salvador_tordera_16

Salvador Tordera, regidor del PPC

Tot aquest muntatge es deu al fet que ERC veta l’entrada del PP en l’equip de govern. Amb el muntatge que es projecta ERC podrà acontentar al seu electorat i evitar maldecaps a l’hora d’aprovar els assumptes en els plens.

Si ja el pacte PSC – CiU va suposar un capítol més en la ja llarga tradició de governar Blanes d’esquena a la majoria de l’electorat, l’entrada d’ERC i, sobretot, el projectat “vestit” remunerat que es dissenya per al regidor del PP suposen un nou capítol més de la vella política.

Els ciutadans de Blanes estem farts que se’ns tracti com a ximples als quals poden amagar les vergonyes de l’Ajuntament sense que ens assabentem. Volem ser governats per polítics decents i eficaços, que treballin pel poble i respectin als grups municipals que estem a l’oposició.

El pacte PSC-CiU-ERC-PP és una majoria absoluta fraudulenta i comprada per 270 euros (per assistència a comissió tècnica setmanal) que aquest municipi ni es mereix, ni ha votat.

Batega per Blanes