Activitats a Blanes els dies 11, 12 i 13 de març

Divendres 11 de març

§ A les 19 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31): presentació del divuitè número de la revista Blanda, la publicació de l’Arxiu Municipal de Blanes, a càrrec dels autors de les recerques i dels responsables de l’Arxiu.

§ De les 21,30 a les 3 hores, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-,) i com a acte de celebració dels cinc anys al nou espai: The Big JAM Theory.

Dissabte 12 març

§ D’11 a 13 hores, a la Biblioteca Comarcal i les seves immediacions (Pg. de Catalunya, 2): L’AEiG Pinya de Rosa farà el “Cau” a la Biblioteca. Cada unitat (grup d’edat) realitzarà diferents activitats.

§ A les 12 hores, al cementiri de Blanes, coincidint amb el 80è aniversari del naixement de l’Esteve Baltrons Roura: acte de record i de col·locació d’una nova làpida amb el seu nom artístic ‘Esteban’ i el subtítol ‘La veu de la Costa Brava’.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Antología de Folklore Aragonés. Concert a càrrec de l’Agrupación Artística Aragonesa de Blanes.

§ A les 19 hores, a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge (Mas Enlaire, 3), projecció del documental «Lolo Rico: la mirada no inventada».

Diumenge 13 de març

§ A les 12 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) 52a. Festa dels Premis Recvll. Lectura del veredicte i acte de lliurament dels guardons als guanyadors dels sis gèneres que el composen: narració, periodisme, poesia, retrat literari, teatre i conte infantil.

§ De 12 a 13,30 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Blanes Hoquei Club (Secció Patinatge): Festival de Patinatge.

§ De 12,30 a 14 hores, al camp de futbol de la Ciutat Esportiva de BlaNES: presentació dels equips del CD Blanes per a la temporada 2015-16.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: “Samfaina de Colors” posa en escena l’espectacle de titelles “Els tres porquets es caguen de por”.

§ A les 17,30 hores, a la Casa del Poble (Pg. de Dintre, 18): Melancolía Argentina. Concert de tangos a càrrec de l’Associació Musical Amateur de Blanes.