Activitats a Blanes els dies 19, 20 i 21 de febrer

Divendres 19 de febrer

§ A les 17 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2), sessió del Club de Lectura Juvenil: “Taoshira”, de Julia Golding.

§ De 19 a 20:30 hores, al Centre Cívic Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1 – 3): Taller de Pa apte per a celíacs a càrrec de Jordi Ribas, tallerista, mestre artesà del pa i col·laborador de l’Associació Celíacs de Catalunya.

icveuia_c-32_acte§ A les 19:30, a la Biblioteca Comarcal de Blanes, acte públic organitzat per ICV-EUiA de Blanes sobre el projecte de prolongació de la C-32 i l’alternativa de la coalició.

§ A les 19,30 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), acte d’inauguració de l’exposició d’obra tèxtil “Una mirada al mar”, de Victoria Cano, que s’obrirà amb una performance de dansa a càrrec de Clara Cano.

Dissabte 20 de febrer

§ A les 18:15 hores, a l’estadi de Cornellà – El Prat, organitzada per la Penya Blanc i Blava de Blanes, i amb sortida d’autocars a les 16 hores des de davant de l’antic pavelló d’esports, ubicat al C. de Josep Tarradellas, 2: Diada de Blanes al camp de l’Espanyol.

Diumenge 21 de febrer

§ De 10 a 13 hores, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva de Blanes, amb recorregut pels voltants de la Ciutat Esportiva: V Duatló Popular BTT Ciutat Esportiva de Blanes. organitzat pel Club Triatló Blanes.