Es ven a Blanes una sèrie d’un cinquè premi de la Loteria de Nadal

loteria_blanesPer segon any consecutiu, el més popular dels sortejos que hi ha al llarg de l’any, la Loteria de Nadal, ha tornat a passar per Blanes. Ho ha fet a través del mateix local que al 2014, i aquesta vegada de manera encara més significativa que l’any passat. Més concretament, s’han venut 10 dècims del 5è Premi, el 00943. Això significa que, per cada dècim, l’afortunat o afortunada propietària rebrà 6.000 euros de premi.

S’han venut de nou a l’Administració de Loteria Nº3 de Blanes, la que hi ha al costat del Mercat d’Abastaments, al barri de Mas Enlaire. Segons el seu responsable, Josep Lluís Huélamo, ha estat força repartit, ja que els 10 dècims es van subministrar a través de la finestreta del local a diversos clients. La sort, però, encara ha estat més repartida amb un altre premi venut en aquest mateix local.

Es tracta del 21.875 que, al tenir la terminació dels dos darrers números igual que el 2on Premi de la Loteria de Nadal, significa que el propietari o propietària cobrarà 100 euros per dècim. En total, s’han venut en aquesta Administració de Loteria 800 dècims del 21.875, per la qual cosa pugen a 80.000 € els diners que s’han repartit.

Segons Josep Lluís Huélamo, entre els clients habituals que sap que li han comprat aquest número s’hi troba la Policia Local de Blanes, que ha venut aquests dècims entre els agents, oficials, amics i familiars d’aquest cos de seguretat. També s’ha venut a l’empresa Aigües de Blanes, així com a la Pastisseria Núria.

loreria_nadal2

Una Administració de loteria amb sort

L’any passat aquesta mateixa administració de loteria ja va vendre un dels dècims del 4rt Premi, que corresponia al número 07617, premiat amb 20.000 euros. El responsable de l’Administració Nº3 de Loteria de Blanes explicava avui al matí que, si bé amb anterioritat ja havia tingut l’ocasió de vendre altres números de loteria i altres tipus de sortejos que també es venen aquí amb premis destacats, fins l’any passat mai no li havia passat amb la més mítica de les loteries, la de Nadal.

Segons Josep Lluís Huélamo, de cara al sorteig de la Loteria de Nadal d’aquest 2015 ha registrat un augment de vendes d’entre un 20% i un 30% més que l’any anterior. De fet, tal i com ha puntualitzat el responsable del local, amb la venda de dècims del Sorteig del Nen d’aquest 2015 ja es notar un augment de les vendes respecte al 2014. Això espera que els consolidi com a referent a Catalunya, al ser una de les administracions on la sort sembla que hi té més tirada.

Fotos: Ajuntament de Blanes