Homenatge a Kim Romero i David Serra, jugadors del Club Bàsquet Blanes

L’entitat esportiva va lliurar sengles reconeixements a Kim Romero i David Serra per la seva trajectòria durant tants anys, darrerament com a jugador i coordinador respectivament
La Ciutat Esportiva Blanes va viure dissabte passat a la tarda un emotiu acte d’homenatge a dos destacats membres de la gran família del Club Bàsquet Blanes. Coincidint amb el primer partit de lliga del sènior masculí jugant a casa contra el CB Tiana, minuts abans que comencés, es va fer un reconeixement a la trajectòria de Kim Romero i David Serra.

kim_romero

Kim Romero

Tots dos van començar a defensar els colors grocs i negres que caracteritzen i simbolitzen l’entitat des de ben petits, a l’Escola de Bàsquet. Després, van anar passant per totes les categories fins arribar al primer equip, i han entrenat i exercit diverses funcions dins del Club Bàsquet Blanes.

L’acte d’homenatge el van encapçalar el president del CB Blanes, Josep Pérez, acompanyat a la pista de bàsquet per l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez. En primer lloc, es van lliurar als dos esportistes sengles plaques de reconeixement i, posteriorment, una samarreta amb el seu nom i la data en què es feia l’acte de reconeixement, el 19 de setembre de 2015.

David Serra

David Serra

Kim Romero, jugador del primer equip, ha estat en actiu durant 26 anys, des de que tan sols en comptava 8. Malauradament, una lesió greu al genoll l’ha forçat a haver de deixar de practicar l’esport que sempre l’ha apassionat, si bé començarà a partir d’ara una nova etapa com a ajudant de l’equip sènior, així com dirigint equips base del Club Bàsquet Blanes.

homenatge_jugadors_basquet

Per la seva banda, David Serra porta lligat al Club Bàsquet Blanes des de fa 23 anys, i en el seu cas es desvincularà temporalment de l’entitat per temes professionals, per afrontar nous reptes personals fora de Blanes. Igual que en Kim, en David també va començar com a jugador, i aquests darrers anys ha exercit de coordinador i entrenador d’equips.

Text, vídeo i fotos: www.blanes.cat