El candidat del PPC Enric Millo ha visitat avui el Port de Blanes

A l'esquerra de la imatge, Enric Millo

A l’esquerra de la imatge, Enric Millo

El candidat del PPC de Girona a les eleccions autonòmiques, Enric Millo, ha destacat avui, durant la seva visita a la llotja del Port de Blanes que «conscients que el sector pesquer és important per a les comarques de Girona perquè ocupa a moltes famílies, el nostre compromís amb ells és ferm».

En aquest sentit ha explicat que «precisament per això avui som aquí, per conèixer de primera mà les seves necessitats i i mancances per tal de poder definir que és allò que aquest sector necessita del nou govern de Catalunya». Millo s’ha reunit amb el Patró Major de la Confraria de Pescadors de Blanes i altres representants de la mateixa i desprès ha fet una vista al Port.

El candidat popular ha insistit en que «el proper 27-S no decidirem entre Catalunya i Espanya sinó entre independentisme i estabilitat, perquè aquest és l’autèntic conflicte», i seguidament ha afegit que «els catalans es mereixen seguir dins la Unió Europea, dins d’un país estable, que garanteixi la seguretat jurídica necessària per a rebre les inversions necessaries pel  desenvolupament econòmic».

«Plantem cara a aquells que ens volen treure d’Europa, perquè quedar fora de la UE seria catastròfic per Catalunya. Si es queda fora de la UE la pesca seria un dels sectors més perjudicats perquè deixarien de rebre ajudes europees que són del tot necessàries per a la reestructuració del sector i l’adaptació d’aquest a la nova reealitat».

El líder popular ha insistit en fer una crida a la participació i en aquest aspecte ha dit que «apel·lo a la responsabilitat i a la consciencia de tothom abans d’anar a votar en unes eleccions tan importants com aquestes».

Per Millo «l’escenari d’incertesa i d’inestabilitat que generaria la independència, sense cap mena de dubte, ens portaria a un augment de la crisi i de l’atur, essent un gran fre per a les polítiques de recuperació econòmica i d’ocupació per les que aposta i treballa el Partit Popular».

Finalment Millo ha assegurat que «units guanyem, perquè només sumant aconseguirem superar els grans reptes als quals ens enfrontem com a societat», i en aquest sentit ha insistit en que el proper 27-S «els catalans tenim l’oportunitat de desfer-nos de la llosa que suposa el separatisme per a la recuperació i el benestar del poble català».