Activitats a Blanes els dies 7, 8 i 9 d’agost

Divendres 7 d’agost

§ A les 19,30 hores, a la sala García-Tornel, ubicada al C. Ample, 11: inauguració de l’exposició “Viu”, de Sònia Isern Ros.

§ A les 21,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i dins dels actes de celebració de les festes de Dintre Vila: sopar popular amenitzat amb “Disco Móvil” i rifa de regals.

maleta_marta§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 6a. edició dels “Docus a la Fresca”, organitzats per l’Associació Cultural La Focal, projecció del documental “La maleta de Marta”, de Günter Schwaiger (2013), amb paradeta informativa sobre les temàtiques programades, i presentació prèvia a càrrec dels autors i/o membres de les entitats i productors dels Docus a la fresca 2015.

Dissabte 8 d’agost

§ A les 18 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i dins dels actes de celebració de les festes de Dintre Vila: Gran festa infantil i xocolatada per als més petits.

Diumenge 9 d’agost

§ A les 10 hores, des de Sa Palomera: 73a Travessia Popular del Port de Blanes.

§ De 18 a 21 hores, a la Pl. dels Països Catalans: Turisme Familiar. Taller infantil: Taller de bombolles.

§ De 19 a 21 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes: Audició de Sardanes.

§ A les 20’30 hores, i organitzada per les AAVV de Sa Carbonera i de Raval: Trobada de veïns i simpatitzants a la Cala Sant Francesc – Sopar vora la mar. (Sopar -cadascú porta el seu-, coca, cava, cremat i cantada d’havaneres).