Actes a Blanes els dies 26, 27 i 28 d’agost

Divendres 26 d’agost
De les 18 a les 20 hores, davant del núm. 36 del C. de Fornaca, i organitzat per l’ABBC. Taller Creatiu Gratuït per a infants a partir dels 3 anys.

A les 20,45 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de Pl. de Catalunya: Visites guiades nocturnes per Blanes.

 

Dissabte 27 d’agost
De les 15 a les 21 hores, al camp de futbol Pedro Alia Dorado, ubicat al C. de Ca la Guidó, s/núm., i organitzat per l’AD Ca la Guidó: Semifinals del VII Torneig de Futbol Vila de Blanes.

De les 17 a les 23 hores, al Pg. de la Mestrança: Fira d’artesania.

A les 18 hores, al Pg. de Cortils i Vieta, davant del C. Ample: XIII Trobada Gegantera de Blanes, amb assistència de les colles geganteres d’Anglès, Llagostera, Sant Joan de les Abadeses, Sta. Coloma de Farners i Blanes, i de l’Esbart Joaquim Ruyra. Plantada de Gegants.

A les 19 hores, pels carrers Ample, de Raval i de la Muralla, i pel Pg. de Mar, fins al monument a la sardana: Cercavila. En finalitzar la cercavila, Balls de Gegants, parlaments, lliurament d’obsequis a les colles participants i dels premis del Concurs Infantil de Dibuix “Gegants de Blanes”.

A les 23,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Festa Gegantera, amb el DJ Vadó Set-Trossos.

De les 20 hores a l’1 de la matinada, a les platges de Blanes, i organitzat per l’Associació de Pesca Esportiva Ntra. Sra. del Vilar: 42è Concurs Trofeu Blanda de Pesca al Llançat. Seguidament, a les 2 de la matinada, tindrà lloc el lliurament de premis al bar-restaurant Laia, ubicat al Pg. de la Marina.

A les 20,45 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de Pl. de Catalunya: Visites guiades nocturnes per Blanes.

A les 22 hores, al Teatre de Blanes, (C. Ample, 26), i dins del FITAG 2011: La Cia. Teatro Rodante (San Juan / Puerto Rico), posa en escena la comèdia “La Farsa del Maese Patelin”.

Diumenge 28 d’agost
De les 9,30 a les 12 hores, i organitzat pel Club Triatló Blanes: III Aquatló de Blanes 2011. 400 metres de natació (platja central) 2 km de cursa (Pg. de Mar) i 400 metres de natació (platja central).

De les 10 a les 13 hores: Visita lliure a l’ermita de Sant Joan.

A les 11,30 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 1): Lliurament de premis del 17è. Concurs Fotogràfic de la Festa Major de Blanes 2011.

De les 12 a les 14 hores, al camp de futbol Pedro Alia Dorado, ubicat al C. de Ca la Guidó, s/núm., i organitzat per l’AD Ca la Guidó: Final del VII Torneig de Futbol Vila de Blanes.

A les 20 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc del Músics: Audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa.

FESTES DE VEÏNATS

Dissabte, 27 d’agost
Festes de Sa Carbonera.