Activitats programades a Blanes entre el 26 i el 29 de juny

Divendres 26 de juny

§ A les 20 hores, davant de l’Ajuntament: Manifestació unitària del Dia per l’Alliberament LGTBI, organitzada per la Comissió Unitària 28 de Juny. Aquesta manifestació se celebra a les principals capitals de província al voltant del dia 28 de juny i, en paral·lel, en té lloc una descentralitzada que es fa en una altra població d’arreu de Catalunya. Aquest any la CU28J ha triat a la vila de Blanes per a celebrar-la.

A les 21 hores, davant de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: Batucada i petita mostra de la Colla de Diables Sa Forcanera.

Dissabte 27 de juny

§ De 9,30 a 14,30 hores, a la Ciutat Esportiva i organitzats per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals: II Jocs Escolars Adaptats.

§ Festes del Veïnat del Racó d’en Portes. A la Pl. de Josep Vieta i Burcet.

– De 10 a 13 hores, sardinada per a tothom.
– De 18 a 19,30 hores, jocs tradicionals infantils.
– A les 19,30 hores, xocolatada.
– A les 22 hores, sopar a la fresca.
– A les 23 hores, sessió de ball amb “Sebas Rider”.

§ De 17 a 19,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Twirling Costa Brava: Festival de Twirling.

§ De 19,30 a 20,30 hores, des del Pg. de Mar al castell de Sant Joan, i organitzada pel Grup de Fondistes de Blanes: 3a. edició de l’Escalada al Castell de Sant Joan (666 escales).

§ De 21 a 23 hores, al C. de la Muralla, davant del Casal la Cooperativa: Sopar de fi de curs de l’Assoc. Country Blanes.

§ A les 21 hores, a la placeta que es forma a la intersecció dels carrers de Francesc Macià i d’Isaac Albéniz, i organitzat per la parròquia de la Sagrada Família: Sopar solidari amb la parròquia germana de Sant Pau de Dapaong (Togo).

Diumenge 28 de juny

§ Festes del Veïnat del Racó d’en Portes. A la Pl. de Josep Vieta i Burcet.

– A les 12 hores, missa “rociera” amb el “Coro Rociero Bahia de Blanes”.
– A les 19 hores, berenar – homenatge als avis i àvies del veïnat.
– A les 20 hores, actuació dels grups de l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar.

§ De 17,30 a 19,30 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes: Ball amb música en viu de cloenda de temporada i de celebració de la revetlla de Sant Pere.

§ De 19 a 21 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes: Audició de sardanes.

§ A les 21 hores, a la Pl. de l’Església: Sopar de fi de curs de l’Assoc. de Dansa Élancé.

§ A les 22 hores, al restaurant Cala Bona, ubicat a la Cala de Sant Francesc, i dins les Festes de Sant Pere Pescador 2015: Gran Revetlla de Sant Pere.

Dilluns 29 de juny

§ Festes de Sant Pere Pescador 2015 – 63è Homenatge a la Vellesa dels Pescadors. Als locals de la llotja del peix, ubicat a l’Esplanada del Port:

– A les 11 hores, trobada de pensionistes i jubilats pescadors.
– A les 11,30 hores, celebració de la Santa Missa.
– A les 12,15 hores, 8a edició de lliurament de diplomes als jubilats mariners.
– A les 14,30 hores, al Restaurant Mont-Ferrant, ubicat al C. de l’Abat Oliba, 3: Dinar de germanor.

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i organitzada pel col·lectiu Dona Terra, dins del programa Empodera-Te, xerrada “Organit-zate”, amb Pilar Auguet.