Supeco ha obert avui un nou supermercat a Blanes, el primer de Catalunya

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Avui divendres ha obert les seves portes el supermercat Supeco, del grup Carrefour. Es tracta no tan sols el primer d’aquesta cadena que s’obre a Blanes, sinó també arreu de Catalunya, i és el 13è d’arreu de l’Estat espanyol.

El nou supermercat està ubicat a l’Avinguda de l’Estació, al polígon industrial, i ha suposat la creació de 32 llocs de treball directes, majoritàriament ocupats per veïns del municipi i poblacions de l’àrea d’influència.

El nou establiment es caracteritza per voler liderar els preus més competitius en productes frescos i alimentació envasada. La sala de vendes ocupa una superfície de 1.200 m2, i compta amb cinc caixes de sortida, un mostrador de carnisseria tradicional. També disposa d’un aparcament situat al seu davant amb capacitat per a més d’un centenar de vehicles.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Amb més de 5.000 referències, inclou un assortiment específic orientat al sector de la restauració. L’establiment està obert a tots els públics, sense necessitat de targetes, i amb els preus estables durant tot l’any. En aquest sentit, el seu horari de funcionament és de dilluns a dissabte, des de les 9 del matí fins a les 22 h de la nit, de manera ininterrompuda.

Proveidors regionals i locals

En total, als lineals de Supeco destaca la presència de 55 proveïdors regionals per garantir que els productes arriben del camp a la taula amb els millors preus del mercat. I és que el nou establiment basa la seva fortalesa comercial en seccions tradicionals com ara la carnisseria, la fruiteria o la fleca, tots ells abastits per productors locals.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Estèticament, Supeco Blanes s’assembla més a un cash que no pas a un supermercat convencional. D’aquesta manera, la companyia ha simplificat fins al més mínim detall tant l’envasat, com la presentació dels productes, la il·luminació, la decoració i el mobiliari de l’establiment, sense descuidar per això la qualitat dels productes. D’aquesta manera, aconsegueix optimitzar els costos per oferir preus més competitius.

Acte d’Inauguració Oficial abans d’obrir les portes al públic

El vespre d’aquest passat dijous, un dia abans de la seva obertura al públic, es va fer un acte inaugural oficial amb caràcter privat que van encapçalar l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del director del Grup Carrefour, Didier Caux, així com del gerent de l’establiment a Blanes, Juan Carlos Mateos. També van participar regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, representants d’entitats veïnals i de diversos àmbits del municipi, així com d’empreses proveïdores del nou establiment.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Després dels parlaments oficials, la inauguració es va completar amb la presentació de l’equip humà que treballa a Supeco Blanes, seguida per una breu visita a les instal·lacions. Va ser llavors quan es va procedir a la tradicional tallada de cinta, es va fer una fotografia de grup amb tots els treballadors i treballadores de l’establiment acompanyats de les autoritats, i es va servir una copa de cava per tancar l’acte.