Activitats a Blanes els dies 29, 30 i 31 de maig

Divendres 29 de maig

§ De 9,30 a 11,30 hores, amb sortida i arribada al Pg. de Mar, organitzada pel Seminari CAES, i adreçada a l’alumnat de 6è de primària del municipi: Cursa per la Pau.

§ A les 18 hores, al local social de l’AV de Ca la Guidó – Mas Carolet, ubicat al C. de Joan Salvat Papasseit, 27, bxs, i organitzada per la Policia Local de Blanes: Xerrada-col·loqui sobre seguretat Nous temps velles estafes.

§ A les 19,30 hores, al Casal la Cooperativa (C. de la Muralla, 28): Presentació del llibre de literatura juvenil Homes del bosc, una història dels maquis, a càrrec del seu autor Francisco Collado.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, dins del cicle “Música a l’Esperança, XXIV Cicle de Concerts”: Duet. Anna Blasco, veu, i Guillem Serra, teclat. Standards, rhythm & blues, soul, jazz…

Dissabte 30 de maig

§ De 8 a 20 hores, a la Pl. de l’11 de setembre, i organitzada per l’AV de Mas Enlaire: Fira d’Antiguitats.

§ De 9 a 14 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzada pel Club Bàsquet Blanes: Cloenda escolar de bàsquet.

§ De 17 a 20 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzat pel Centre d’Estudis Avançats de Blanes: Tallers “Vine a conèixer la ciència que fem ben a prop teu”.

§ A les 17 hores, a l’antic pavelló d’esports, ubicat al C. de Josep Tarradellas, 2, i organitzada per l’Ajuntament de Blanes: Festa homenatge a la Gent Gran, amb desfilada de vestits de paper, country show i cant coral a càrrec del Casal Benet Ribas, sardanes, sevillanes i ball modern a càrrec de la Casa del Mar, i fi de festa i ball amb música en viu.

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 2.
Acte de presentació de l’exposició “Linescapes”, de Miquel Gelabert.

Diumenge 31 maig

§ Tot el dia, a les immediacions del Santuari del Vilar, i organitzada per la Casa de Andalucía de Blanes: XXIII Romería con Misa Rociera.

§ De 9 a 15,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet i el Club Bàsquet Blanes: Programa de Detecció i Perfeccionament de Bàsquet.

§ De 10 a 13 hores, amb sortida i arribada al Pg. de Mar, i organitzada per la Fundació Oncolliga Delegació de Blanes: II Caminada Solidària Oncolliga’t en Marxa.

§ D’11 a 14 i de 17 a 20 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzat pel Centre d’Estudis Avançats de Blanes: Tallers “Vine a conèixer la ciència que fem ben a prop teu”.

§ A les 17 hores, a l’antic pavelló d’esports, ubicat al c. de Josep Tarradellas, 2, i organitzada per l’Ajuntament de Blanes: Festa homenatge a la Gent Gran, amb desfilada de vestits de paper, country show i cant coral a càrrec del Casal Benet Ribas, sardanes, sevillanes i ball modern a càrrec de la Casa del Mar, homenatge a les noces d’or i fi de festa i ball amb música en viu.