Nova aula de formació de MIFAS Blanes amb equips informàtics

Foto: MIFAS

Foto: MIFAS

La nova aula de formació de la delegació de MIFAS a Blanes permetrà incrementar l’oferta formativa dirigida a millorar la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat física de les comarques de la Selva i l’Alt Maresme.

Fa pocs dies s’ha dut a terme la inauguració de la nova aula de formació de la delegació de MIFAS a Blanes, ubicada a l’avinguda Extremadura, 1 de la  mateixa població.

A l’acte, hi ha estat presents, el director de l’oficina de “la Caixa” de Blanes, Xavier Mas Fontrodona, el president de MIFAS, Albert Carbonell i el delegat territorial de MIFAS de les comarques de la Selva i l’Alt Maresme, Julio Merino.

L’aula s’ha equipat amb 15 equips informàtics i 1 impressora gràcies a la col·laboració econòmica de “la Caixa”.  Amb aquest equipament, s’obrirà una nova oferta formativa als prop de 1.000 socis de les comarques de la Selva i l’Alt Maresme. S’hi duran a terme cursos d’informàtica orientats a adquirir coneixements de les noves tecnologies i també cursos de formació adreçats a aquelles persones que estan inscrits a la borsa laboral de MIFAS, en recerca activa d’ocupació i volen aprendre el funcionament dels portals de feina, les xarxes socials, l’ús dels blocs personals i les principals aplicacions per fer un currículum vitae.

Recordem que la delegació de MIFAS a Blanes va traslladar-se el passat desembre per emplaçar-se en un local més ampli, de més fàcil accés circulatori i amb més fàcil aparcament.