El PSC de Blanes va fer l’últim acte de campanya al barri La Plantera

Foto: PSC de Blanes

Foto: PSC de Blanes

El candidat a l’alcaldia de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat per tot el seu equip, van tancar la campanya electoral ahir 22 de maig al barri de La Plantera. Després de dues setmanes intenses amb actes, reunions i debats, els socialistes blanencs van donar per finalitzada la campanya per les eleccions municipals del 24 de maig en un acte a l’Avinguda Catalunya, on es va oferir berenar i obsequis als assistents i també hi havia inflables pels més petits.

Miquel Lupiáñez ha volgut remarcar que la campanya ha estat «respectuosa i sense incidents significatius». També agraeix als mitjans de participació Diari Ara i El Punt Avui, així com a l’institut Sa Palomera, l’organització dels debats que «han permès que tota la ciutadania escoltés les diferents postures polítiques».

Finalment, tant Lupiáñez com el seu equip animen als blanencs i blanenques a exercir el seu dret a vot i a confiar en la seva proposta: «Vull ser l’alcalde de tots i escoltar a tothom».

Foto: PSC de Blanes

Foto: PSC de Blanes

En el debat celebrat el dijous 21 de maig a la Sala de Plens de l’Ajuntament, Miquel Lupiáñez va manifestar que «els qui em coneixen saben com sóc: exigent i treballador, honest i perseverant. Quan m’arriba un problema, treballo i insisteixo fins a solucionar-lo o minvar la seva incidència en les persones. I és així com vull governar Blanes: des de l’esforç permanent i la constància en el treball».
«El meu equip i jo ens hi deixarem la pell pel futur de Blanes. Per això no solament usdemano el vot pel dia 24 sinó que us demano la confiança per mi i el meu equip pels propers quatre anys».