El diputat d’ERC Joan Tardà va donar suport a Àngel Canosa en l’acte de cloenda dels republicans blanencs

Àngel Canosa, Joan Tardà i Josep Calatayud

Àngel Canosa, Joan Tardà i Josep Calatayud

Amb la presència d’un gran nombre de militants i simpatitzants, ERC Blanes va celebrar ahir a la tarda nit al Passeig de Dintre, davant de la seva seu, l’acte de tancament de campanya per a les pròximes eleccions municipals. L’alcaldable Àngel Canosa va comptar amb la presència i el suport del diputat a les Corts espanyoles Joan Tardà per fer els últims parlaments abans de la jornada de reflexió.

L'acte de cloenda es va fer al Passeig de Dintre

L’acte de cloenda es va fer al Passeig de Dintre

Al voltant de les 19,30 h, Àngel Canosa i part dels membres de la seva llista electoral van fer un recorregut pels carrers del centre de la població, acompanyats pel diputat Joan Tardà.

Durant aquest passeig, Àngel Canosa i Joan Tardà van entrar a saludar als propietaris i treballadors d’establiments emblemàtics de la població i finalment a l’estanc Pla, on Joan Tardà va signar el llibre de visitants il·lustres.

Joan Tardà conversa amb la propietària d'un comerç

Joan Tardà conversa amb la propietària d’un comerç

Passades les 20,30 h, van començar els parlaments. El presentador de l’acte, Josep Calatayud, va donar la paraula a Àngel Canosa, que va refermar el seu discurs de guanyar les pròximes eleccions per poder fer els canvis que proposa ERC de Blanes en el govern de la vila.

Seguidament el seu convidat el diputat Joan Tardà, va demanar el vot per a Àngel Canosa el pròxim diumenge.

Un  cop finalitzats els parlaments, va començar un sopar i festa popular a l’aire lliure amenitzat per un grup musical.