Agenda d’activitats a Blanes del 21 al 24 de maig

Dijous 21 de maig

deleccions2015§ A les 20 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament, ubicada al Pg. de Dintre, 31, i organitzat pel diari El Punt-Avui amb el suport de l’Ajuntament de Blanes: Debat Electoral on han estat convidats els caps de llista de les 9 forces polítiques que concorren a Blanes a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

§ A les 20 hores, a l’escola d’educació especial Ventijol, ubicada al C. de Joan Benajam, 5, i dins del Cicle de Xerrades – Espai Debat, curs 2014 – 15: “Relacions entre germans quan un d’ells pateix una discapacitat. És més complicat el dia a dia?”, a càrrec d’Alexandre Maset, psicòleg, coach i assessor familiar.

§ De 20,20 a 21,45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes, ubicat al Pg. de Pau Casals, 36, i dins del cicle de xerrades sobre “Arts i Oficis a la Vila de Blanes”: La cuina com a art i metodologia gastronòmica, a càrrec de la Pizzeria Restaurant Pizzaiolo.

§ A les 20,30 hores, al Centre Catòlic, ubicat al C. de Roig i Jalpí, 16, i organitzat per la parròquia de Sta. Maria: Atura’t! Respira! Contempla!, xerrada – taller a càrrec de Joaquim Mercader i Solà, professor de l’institut Coll i Rodés de Lloret de Mar.

Divendres 22 de maig

§ De 9,30 a 12,30 i de 18,30 a 21,30 hores, a l’antic pavelló d’esports i organitzat per la Policia Local de Blanes: IV Curs d’Autoprotecció per a Dones.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. d’Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle “Música a l’Esperança, XXIV Cicle de Concerts”: Halldor Mar, veu i guitarra. La nova cançó catalana en anglès.

Dissabte 23 de maig

§ Festes de Primavera dels Pins 2015, organitzades per l’AV dels Pins.

Tot el dia, al carrer de darrere de l’antic pavelló d’esports: Castells inflables i d’altres activitats per a la canalla.
A les 13 hores, a la Pl. dels Països Catalans: Actes commemoratius dels 50 anys de festes, amb l’actuació del grup AMA Blanes.
A les 14 hores, a l’antic pavelló d’esports: Dinar i ball de sobretaula.
A les 22 hores, a l’antic pavelló d’esports Ball de vespre amb el conjunt Nova Gamma.
A les 22,30 hores, a l’Espai Creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-.
Concert d’LGP (Los Guardians del Pont).

Diumenge 24 de maig

§ Des de les 9 i fins les 20 hores, Eleccions Municipals 2015.

Festes de Primavera dels Pins 2015, organitzades per l’AV dels Pins, i Ralli Fotogràfic, organitzat per l’AFIC.

Tot el dia, al carrer de darrere de l’antic pavelló d’esports: Castells inflables i d’altres activitats per a la canalla.

A les 8 hores, a la platja de S’Abanell, davant de la Pl. de la Mare de Déu del Vilar: Tirada a l’art i sardinada.
A les 10,30 hores, a la Pl. de la Mare de Déu del Vilar: Taller d’edició fotogràfica amb Juan Laguna, premi Catalunya de Fotografia 2015.
A les 11 hores, a la parròquia de la Sagrada Família, ubicada a la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar: Ofici Solemne.
A les 12 hores, pels carrers del veïnat: Cercavila amb la Colla Gegantera de Blanes i la Banda del Col·legi Santa Maria.
A les 12’30 hores, a la Pl. dels Països Catalans: Actuació dels Castellers de Viladecans i dels Castellers de Santpedor, i audició de sardanes a càrrec de la Cobla del Col·legi Sta. Maria.
A les 17 hores, a l’antic pavelló d’esports: Berenar i xocolatada per a la gent gran del barri i nens i nenes de fins a 10 anys, i veredicte públic del Ralli Fotogràfic.
A les 19,30 hores, a l’antic pavelló d’esports: Lliurament de premis del Ralli Fotogràfic, i havaneres, amb cremat a la mitja part, amb el grup Xarxa.

§  De 10 a 14 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzada per la Federació Catalana de Futbol: Fase final de futbol sala 2015 femení de Catalunya, amb la participació dels clubs Rubí CEFS, CN Caldes FS, ES Ripollet, Riudellots ACE, Montmeló AE i Inter Esportiu Malgrat.

§  A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Posta en escena de One-hits wonders, de Sol Picó i Ernesto Collado. Una revisió als moments àlgids de la carrera de la ballarina Sol Picó.