L’alcaldable de CiU a Blanes, Quim Torrecillas, vol crear sinergies per promoure el Delta de la Tordera

D’esquerra a dreta, Josep Maria Botella (Palafolls), Rosa Salarich (Tordera), Neus Serra (Malgrat de Mar), Quim Torrecillas i Juanjo Navarro (Blanes)

D’esquerra a dreta, Josep Maria Botella (Palafolls), Rosa Salarich (Tordera), Neus Serra (Malgrat de Mar), Quim Torrecillas i Juanjo Navarro (Blanes)

L’alcaldable per Convergència a Blanes, Quim Torrecillas, ha estat avui en un acte conjunt de CiU per demanar que es projecti una via verda al llarg de tot el riu, preservant l’entorn i promocionant-lo .

En un acte que s’ha fet al terme municipal de Malgrat de Mar, a tocar del Delta de la Tordera, el candidat a l’alcaldia de Blanes, Quim Torrecillas, que hi ha assistit acompanyat de Juanjo Navarro, número 3 de la llista, ha destacat que les sinergies dels diferents pobles que tenen nexes en comú s’han de promocionar per donar-les a conèixer als municipis veïns.

Seguint aquesta línia, la candidata de CiU a l’alcaldia de Malgrat de Mar, Neus Serra, ha manifestat que “si Convergència governa en aquests municipis, s’arribarà a acords en comú per dinamitzar i oferir aquest espai com un nou atractiu turístic més”. Així, el cap de llista de CiU per Palafolls, Josep Maria Botella, ha destacat la bellesa de l’entorn i la poca promoció que se’n fa d’aquest espai.

Finalment, la regidora d’urbanisme de l’Ajuntament de Tordera, Rosa Salarich, ha recordat que “Tordera ja treballa amb convenis de col·laboració amb altres pobles com el d’Hostalric per crear uns itineraris, però cal promocionar aquest sector i el nom del riu”.