ICV-EUiA-Pirates Blanes rep el suport de José Luis Centella, secretari general del PCE

.- Centella amb Marian Anguita i Dolors Rubio, candidates 4 i 2 de la coalició, i Joan Salmerón

.- Centella amb Marian Anguita i Dolors Rubio, candidates 4 i 2 de la coalició, i Joan Salmerón

La llista d’ICV-EUiA-Pirates de Blanes continua sumant adhesions. Després de la visita el passat dimecres del candidat d’Izquierda Unida, Alberto Garzón, ahir va ha ser el secretari general del PCE, diputat i portaveu al Parlament de Izquierda Plural, José Luis Centella, qui ha volgut visitar Blanes per a mostrar el seu suport a la candidatura blanenca.

Centella va compartir taula informativa amb els militants blanencs a la Plaça d’Espanya, al centre de la vila, a on va veure i viure de primera mà les reaccions dels ciutadans cap a la coalició d’esquerres, mentre repartien propaganda electoral i explicaven el seu programa electoral.

Intervenció de José Luis Centella durant el dinar

Intervenció de José Luis Centella durant el dinar

En acabar, es va fer un dinar al barri de Can Borrell amb més de 30 militants que van compartir taula amb Centella i el candidat blanenc, Joan Salmerón. El dinar va acabar amb unes paraules de Salmerón, que va demanar a la militància i els simpatitzants que no es deixin portar per les enquestes o l’èxit de l’acte central, «perquè només treballant fins a l’últim dia podrem recuperar Blanes. Es poden perdre unes eleccions per 10 vots. Així que hem de fer un últim esforç aquests dies que resten».

Per la seva part, Centella va agrair a la formació blanenca la «injecció de moral» que havia significat aquesta visita. «Veure el vostre optimisme, les vostres ganes de treballar pel poble i les grans expectatives que teniu em dóna empenta i em fa pujar molt la moral». El secretari general del PCE va desitjar molta sort a la candidatura «perquè conec la vostra feina, no només a aquesta campanya sinó durant molts anys, i us ho mereixeu» i ha emplaçat a un nova cita a Salmerón «quan siguis alcalde».

La coalició continuará sumant adhesions el proper dimecres amb la visita a Blanes del co-coordinador d’ICV, Joan Herrera.