Primers dies de campanya de Miquel Lupiáñez i el seu equip

PSC Blanes

PSC Blanes

El divendres 8 de maig va començar de forma oficial la campanya electoral per les eleccions municipals del 24 de maig. Miquel Lupiáñez, candidat a l’alcaldia de Blanes, va donar el tret de sortida de la campanya penjant el primer cartell al parc de la Mina Cristal·lina.

Acompanyat pels integrants de la seva llista, l’alcaldable va iniciar així la primera nit de la campanya electoral. Durant la mateixa nit de dijous, es van començar a penjar les banderoles i el
material publicitari pels carrers de Blanes.

En els primers dies de campanya s’han portat a terme diferents actes on hi ha participat Miquel Lupiáñez, primer de la llista del PSC de Blanes, i els membres de l’equip que l’acompanyen per concórrer a les eleccions.

PSC de Blanes

PSC de Blanes

El divendres es van organitzar dos actes informatius oberts a la ciutadania: un a Mas Enlaire i l’altre a Can Borell. El dissabte es va celebrar un vermut a la Plaça 11 de setembre, i a la tarda es va instal·lar una carpa informativa als Pins. I el diumenge Miquel Lupiáñez i els membres de la seva llista van estar Ca la Guidó per convidar als veïns i a les veïnes a un vermut a la Plaça Montserrat Roig.

PSC de Blanes

PSC de Blanes

Per cloure el cap de setmana intens d’activitat, el mateix diumenge a la tarda l’equip socialista es va desplaçar fins al Passeig de Mar per instal·lar una carpa informativa.

Aquesta primera setmana de campanya electoral inclou actes als barris de Blanes, ja que l’objectiu dels socialistes de Blanes és poder arribar a tots els barris i escoltar a la ciutadana. Per seguir l’agenda d’actes s’actualitza diàriament la web blanes.socialistes.cat. A més, també s’ha penjat un vídeo al youtube, resum d’aquests
primers dies de campanya.

Finalment, l’acte central de campanya és el tradicional Sopar Popular. Gratuït per a
tots els assistents, el sopar se celebrarà a la Plaça Miquel Martí i Pol (Ca la Guidó), el
dissabte 16 de maig a les 8 del vespre.