Sisè conveni d’ocupació entre la Confraria de Pescadors de Blanes i El Vilar d’ASPRONIS

Foto: ASPRONIS

Foto: ASPRONIS

Per sisè estiu consecutiu, el Patró Major de la Confraria de Pescadors de Blanes, Eusebi Esgleas, i la Presidenta de la Fundació Privada El Vilar (ASPRONIS), M. Dolors Oms, han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats que permetrà l’ocupació de persones amb discapacitat intel·lectual a la Llotja.

En aquesta ocasió, el conveni té vigència de maig a octubre, i recull les tasques que ha de dur a terme un treballador en horari de tarda: venda d’entrades a la llotja, passar un audiovisual i proporcionar informació al públic assistent.

La Confraria de Blanes renova així el seu compromís amb la inserció i la integració dels col·lectius amb risc d’exclusió, i aposta per la Responsabilitat Social i la protecció del treball de persones vulnerables.

ASPRONIS ocupa mitjançant el Centre Especial de Treball (CET) El Vilar 120 persones amb discapacitat intel·lectual de la Selva i el sector nord del Maresme, i 60 professionals, en serveis de jardineria, parcs infantils i mobiliari urbà, senyalització viària, gestió de residus, neteja de vehicles i d’oficines i comunitats, i manipulats industrials. També ha inserit més de 50 persones en l’empresa ordinària amb seguiment i suport per a l’adaptació del treballador amb discapacitat al lloc de feina.