Més de 400 persones varen omplir el Teatre de Blanes en la presentació de la llista de CiU encapçalada per Quim Torrecillas

presentacio_ciu_1

CiU Blanes

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont i el de Caldes de Malavella i president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, varen ser els encarregats de presentar a Quim Torrecillas a l’acte celebrat dimecres a la nit al teatre de Blanes. Més de 400 persones varen assistir omplint de gom a gom un teatre que es va quedar petit per l’ocasió.

En els seus parlaments Salvador Balliu, va lloar la trajectòria política de l’alcaldable destacant la bona feina que havia fet al Conseller Comarcal. Per la seva banda, Carles Puigdemont, va explicar que cal implementar la comunicació entre els pobles. Així va explicar per exemple, que els guanyadors del Concurs de Focs d’Artifici de la Costa Brava que es fan a Blanes, són els que després disparen a la Festa Major de Girona.

presentacio_ciu_2

CiU Blanes

La llista que planteja CiU esta formada en la seva majoria per gent jove i preparada.

L’alcaldable de CiU Quim Torrecillas, va anar desgranant les propostes que ompliran el programa electoral i que es volen centrar en especial en la millora dels atractius de Blanes, la seva consolidació i en la creació de nous equipaments. En aquest sentit Quim Torrecillas, va reafirmar la voluntat de fer un museu vinculat al mar a l’esplanada del port, promoure un alberg esportiu i un hotel de qualitat per poder assegurar que els participants que competeixen a la ciutat esportiva es puguin allotjar a Blanes.

presentacio_ciu_3

CiU Blanes

Torrecillas va destacar que set de cada deu persones que treballen a Blanes ho fan en el sector del turisme. «I encara em pregunten pel carrer que és Blanes? -afirma Torrecillas-, Blanes es un poble de turisme i serveis i cal dinamitzar-lo i apostar per aquesta línia de treball». Durant la presentació cadascun dels membres de la llista va pujar a l’escenari els 11 primers varen exposar al públic els motius que els impulsaven a presentar-se.

Tots ells varen acabar amb el lema «volem posar Blanes de modv. La presentació va finalitzar amb l’himne Nacional de Catalunya interpretat per la coral AMA (Associació de Músics Amateurs de Blanes).