El candidat socialista Miquel Lupiáñez prioritza la promoció del comerç blanenc

Miquel Lupiáñez

Miquel Lupiáñez

El candidat socialista a l’Ajuntament de Blanes, Miquel Lupiáñez, defensa la reactivació de l’illa comercial del centre de Blanes amb diferents propostes. Per aquest motiu, el passat 8 d’abril, Lupiáñez va fer una trobada informal amb comerciants i botiguers de la vila per parlar sobre quines són les eines possibles per dinamitzar més el centre comercial de Blanes.

La reunió va ser un espai de debat per construir, de forma consensuada i amb agents implicats, el futur del comerç de la vila.

Miquel Lupiáñez insisteix que Blanes és un poble amb un gran potencial per explorar «Blanes és un pol d’atracció per 400.000 persones, aplega un radi de població que va des de Sant Pol fins a Tossa i, cap a l’interior, fins a Arbúcies». Per aquest motiu, el candidat socialista considera que Blanes s’ha de revaloritzar com a destí de turisme interior. Entre d’altres aspectes, s’ha de millorar la retolació de les icones del centre i aportar informació al visitant, tant de les activitats que es realitzen com dels espais de pàrquing.

A més, també és molt interessant fomentar el mercat de la verdura del Passeig de Dintre: «Al voltant del Mercat gravita molta activitat de persones i comerços». I aquesta gran densitat de comerç permet, no només atraure més visitants, sinó generar activitat i ocupació.

Finalment, tal i com els botiguers i comerciants van exposar, Lupiáñez reconeix que cal treballar per aconseguir una millor il·luminació d’alguns carrers dels centre, ja que tot el sector comercial de Blanes s’ha de «promocionar i conservar».