ICV-EUiA de Blanes presenta el document de Balanç de la legislatura 2011-2015

Víctor Catalan, Joan Salmeron, Paco Martínez i Amparo Ardanuy

Víctor Catalan, Joan Salmeron, Paco Martínez i Amparo Ardanuy

Aquest dimarts 31 de març, els regidors del Grup Municipal ICV-EUiA de Blanes ha presentat als mitjans de comunicació el document Balanç de la Legislatura 2011-2015. En la mateixa han estat presents els tres regidors que conformen el grup, Joan Salmerón, Paco Martínez, Víctor Català i la regidora Amparo Ardanuy.

El portaveu, Joan Salmerón, ha explicat l’objectiu del document, en format de revista que en les seves 16 pàgines i amb una tirada de 15.000 exemplars, mostra de forma clara les principals iniciatives en las que ha treballat la coalició des de l’oposició a l’Ajuntament de Blanes. Entre elles destaquen les més de 100 mocions presentades de les que més de 80 han estat aprovades.

Salmerón ha destacat que «la majoria d’iniciatives han estat de caràcter social, encara que sovint han estat menystingudes per l’equip de govern i altres grups, qualificant-les d’il·lusòries quant en realitat reflecteixen allò que demana la ciutadania, la realitat social».

En la mateixa línia, el regidor Víctor Catalan ha remarcat que «les mocions, així com les propostes del nostre programa per la propera legislatura, recullen aquells temes més punyents, com el dret a l’habitatge o temes d’urbanisme que cerquen millorar la vida de les persones».

Per la seva banda, la regidora Amparo Ardanuy ha posat especial èmfasi en l’interès de la coalició en matèries com la sanitat o la igualtat, qualificant «de manca d’interès real per part de l’equip de govern en aquests temes». Tal com ha manifestat, el regidor Paco Martínez, «s’ha fet una feina considerable, procurant sempre escoltar a tota la gent interessada en qualsevol tema, tractant de transmetre allò que preocupa a la gent en el seu dia a dia».

Malgrat la feina feta i les propostes aprovades, Salmerón ha lamentat que «per aconseguir que les propostes es facin realitat, cal voluntat política, compromís i fer de la participació ciutadana una eina real d’intercanvi de propostes i solucions entre la gent i les institucions, cosa que en les dues darreres legislatures no s’ha produït».