Acte de l’ANC a Blanes avui al Teatre de Blanes amb Carme Forcadell

anc_blanesL’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza avui prop d’un centenar d’actes arreu del territori per tal de visualitzar, a sis mesos de les eleccions del 27S, la força de la societat civil per guanyar la independència en una contesa electoral definitiva.

El Teatre de Blanes allotjarà avui a les 20 hores un dels dos actes destacats que es faran arreu de Catalunya, de manera que serà el central de la demarcació de comarques gironines. L’acte de Blanes l’encapçalaran la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell; el president de Súmate, Eduardo Reyes; i la jurista membre del Col·lectiu Praga, Dolors Feliu.

L’altre acte central que ha organitzat l’ANC pel 27 de març es farà a Sant Cugat del Vallès. Allí s’hi reuniran membres locals de l’ANC i Òmnium Cultural i hi intervindrà Raül Romeva com a representant del Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir. El centenar d’accions que es faran demà divendres arreu del territori català seguiran el format de l’acte que l’ANC va celebrar el passat 27 de febrer a Cornellà de Llobregat. D’aquesta manera, doncs , permetran visualitzar, a través de diferents formats, la data del 27S i es completaran amb la lectura d’un manifest unitari.

D’altres localitats com Tarragona, Lleida, Vic, Manresa, Cambrils o Santa Coloma de Gramenet també preparen actes i concentracions amb l’objectiu de visualitzar el compte enrere cap el 27S, presentar les línies mestres de l’acció de l’ANC per tal de fer arribar a tothom els beneficis de la independència i fer públic el manifest unitari cap a les eleccions plebiscitàries.