Set dotacions de cossos d’emergències intervenen en l’extinció d’un foc als afores de Blanes

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Un total de set dotacions corresponents a diversos cossos d’emergències locals i de la Generalitat han intervingut en l’extinció d’un incendi que ha tingut lloc la matinada d’avui divendres en una caseta situada als afores de Blanes.

El foc s’ha produït en una zona boscosa propera al barri de La Plantera. Més concretament, han intervingut tres patrulles de la Policia Local de Blanes, 2 camions del cos de Bombers; 1 patrulla dels Mossos d’Esquadra i 1 ambulància del SEM.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

El foc no ha provocat cap víctima i ha deixat molt malmesa la casa que està deshabitada, tot i que s’han trobat indicis que estava ocupada almenys per un parell o més persones que en aquell moment no estaven al seu interior. Malgrat no s’ha temut perquè l’incendi pogués causar més danys col·laterals pel seu emplaçament als afores, el fet que hi hagués una bombona de butà al seu interior augmentava el risc d’una possible explosió, la qual cosa ha estat controlada pels efectius d’emergència, que han evitat que així fos.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

La Policia Local de Blanes ha rebut avís que s’estava produint el foc quan eren els volts de 2/4 de 12 de la nit d’aquest passat dijous, donant-se per tancada l’actuació pels volts de les 2 de la matinada d’avui divendres. Les posteriors investigacions a les restes de l’habitatge sinistrat hauran de determinar quines poden haver estat les causes que van originar l’incendi.