Ingressa a presó un veí de Blanes per tres robatoris amb força en habitatges de la ciutat

Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Blanes / Foto: JFG

Comissaria dels Mossos d’Esquadra a Blanes / Foto: JFG

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el dia 5 de febrer un home de 30 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veí de Blanes, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força.

Entre el 10 i el 13 de gener, els mossos van tenir coneixement de tres robatoris amb força en domicilis del barri de la Plantera de Blanes.

El primer dels fets hauria ocorregut entre el 30 de novembre de 2014 i el 13 de gener de 2015, en un habitatge de segona residència. Algú va forçar la porta d’entrada i va sostreure dos televisors, una cadena de música i altres electrodomèstics.

El segon robatori hauria passat entre el 7 de desembre de 2014 i el 10 de gener de 2015, també en un habitatge de segona residència. En aquest cas també van forçar la porta d’entrada i van robar dos televisors i un reproductor de DVD.

El tercer fet es va produir el passat 10 de gener en un domicili. Els autors també van forçar la porta d’entrada però no van sostreure res de dins el pis.

Es dóna la circumstància que pels volts de les dotze de la nit del passat 27 de desembre, al barri de la Plantera de Blanes, una patrulla de mossos va veure dues persones que transportaven dos televisors pel carrer i les va identificar. Atès que cap d’ells va justificar la procedència dels aparells, els agents van comissar els televisors i van iniciar les gestions per tal d’esbrinar si havien estat sostrets.

Els investigadors, després d’estudiar tots els vestigis, van trobar proves que incriminaven un dels homes identificats el passat 27 de desembre, en els tres robatoris denunciats.

Finalment, el dia 5 de febrer els mossos van detenir a Blanes un dels presumptes autors dels tres robatoris esmentats. El mateix dia es va efectuar una entrada i perquisició al seu domicili. Durant l’escorcoll es van trobar diversos aparells electrònics, dels quals s’investiga la seva procedència.

La investigació no es dóna per tancada i no es descarten noves detencions relacionades amb els robatoris.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el 7 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó.