Activitats a Blanes els dies 6, 7 i 8 de febrer

Divendres 6 de febrer

§ De 18 a 20 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2) Taller per a joves: “Atreveix-te a mirar (el mòbil com a eina d’edició audiovisual).

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2.):
acte de presentació del vídeo del servei “De la Biblioteca a Casa! (projecte de préstec a domicili i biblio-hospital)”, presentat per participar al concurs “Teresa Rovira i Biblioteca Pública i Compromís Social”.

Dissabte 7 de febrer

§ A les 12 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament: presentació del 17è número de la Revista Blanda, la publicació de l’Arxiu Municipal de Blanes, a càrrec dels autors de les recerques i dels responsables de l’Arxiu.

Diumenge 8 de febrer

§ De 8 a 16 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzats pel Club Rítmica Blanes.
Campionats Escolars Individuals de Gimnàstica Rítmica.

§ De 10 a 13 hores, als voltants de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzada pel Club Triatló Blanes: IV Duatló Popular BTT Ciutat Esportiva de Blanes.

§  A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: “Enric Magoo” posa en escena l’espectacle de màgia “Mag Màgia”.