Condol de la Policia Local de Blanes amb els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional per la mort de 2 agents

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

La Policia Local de Blanes s’ha solidaritat amb els companys dels Mossos d’Esquadra i del Cos Nacional de Policia (CNP) per les morts de dos agents d’aquests dos cossos de seguretat que han tingut lloc durant els darrers dies.

Per expressar-los el seu condol, dissabte passat 3 de gener, els agents dels torns de matí i tarda, en representació de tot el col·lectiu policial local, es van concentrar al migdia, coincidint amb el canvi de torn.

La concentració va tenir lloc a la porta de la Prefectura de la Policia Local de Blanes, on van mantenir un minut de silenci en record dels dos companys morts en acte de servei. El cos de seguretat de l’Ajuntament de Blanes va decidir organitzar la concentració al considerar que els fets que havien tingut lloc havien estat prou rellevants com per manifestar-se com a col·lectiu i expressar el seu condol a familiars, amics i companys de professió.

Els fets a què es refereixen van tenir lloc la setmana passada a Boldú (Lleida) i a Madrid, respectivament. La matinada del 31 de desembre un policia dels Mossos d’Esquadra va morir mentre estava realitzant un control de seguretat ciutadana, en ser envestit per un vehicle. D’altra banda, el 2 de gener un agent del Cos Nacional de Policia va ser atropellat per un tren de rodalies en caure a la via quan estava procedint a la identificació d’una persona a l’Estació de tren d’Embajadores, a Madrid.

Aquesta és la segona vegada en poc temps que els agents de la Policia Local de Blanes es concentren en senyal de condol per la mort d’altres companys de professió. El passat 29 de novembre de 2014 ja van protagonitzar una acció anàloga, en aquella ocasió per solidaritzar-se amb els companys del CPN de Vigo, on el dia anterior va morir en acte de servei una agent mentre intervenia en el cas d’un atracament a una entitat bancària.