David Escobedo guanya el viatge a Nova York i 500 euros que regala l’Associació de Botiguers Blanes Centre

Associació de botiguers Blanes Centre

Associació de botiguers Blanes Centre

Malgrat la continua pluja, centenars de persones han assistit aquesta tarda al sorteig del viatge a Nova York que han regalat els comerciants de Blanes Centre per premiar la fidelitat dels seus clients. David Escobedo ha estat el guanyador del viatge, amb el número 8.544, entregat per l’Òptica Muralla.

El guanyador del premi –que ha participat amb 9 butlletes- s’ha mostrat molt content, i ha explicat que farà el viatge amb la seva dona. «Em fa molta il·lusió rebre aquest premi, és fantàstic», explicava Escobedo emocionat.

La principal novetat d’aquesta edició és que el premiat també s’emporta 500 euros per gastar durant les vacances, a més del viatge, que inclou el vol i l’allotjament per a dues persones durant una setmana a Nova York.

El president de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), Lluís Pascual, ha volgut recordar que tots els participants del sorteig són persones que han comprat als establiments de l’ABBC i, per tant, “donen suport al teixit comercial de proximitat”. Segons Pascual, aquesta gran participació demostra la confiança que hi ha «en la petita botiga del centre del poble, per això volem premiar-los amb regals com el viatge a Nova York».