Neix amb molta il·lusió el Club Vòlei Blanes

Jugadores del Club Blanes Volei

Jugadores del Club Vòlei Blanes / Federació Catalana de Voleibol

S’ha recuperat la il·lusió i el més important, el voleibol a Blanes amb la creació del Club Vòlei Blanes. Enrere queden les xerrades innocents en una farmàcia de Blanes entre dos dels impulsors de la creació d’un club de voleibol a Blanes.

Des d’aquesta temporada un equip que reuneix jugadores sense experiència anterior en aquest esport, i d’altres de veteranes, participen en el Campionat de Catalunya de Quarta Divisió sènior femenina.

En Jordi Mor i la Nuria Vives, amb experiència anterior, un com a entrenador a Lloret, i l’altre com a jugadora de bàsquet, anhelaven l’emoció dels partits de cap de setmana, la competició, l’ambient dels vestuaris, el suport d’amics i familiars en els partits des de la graderia, i des d’una farmàcia de Blanes, on hi treballa la Nuria, va sorgir la primera idea de formar un club i encetar un nou projecte de voleibol a Blanes.

La comunió entre tots dos va sorgir de seguida, fent córrer la veu per la ciutat, penjant anuncis i cartells a Internet i la vila de La Selva, amb la idea de construir un projecte seriós d’equip sènior, el qual s’ha acabat de donar forma aquest estiu, formant-ne part fins a tretze jugadores que des d’aquesta campanya competeixen a nivell federat.

Ara, la iniciativa i empenta de qui formen part del Club Vòlei Blanes es la d’iniciar una escola d’iniciació de vòlei al municipi de cara a 2015 per tal de difondre i fer promoció a les escoles de Blanes, i en un futur poder tenir categories inferiors que hi participin de les competicions federades.

L’equip va debutar en competició el passat l’11 d’octubre rebent la visita del FS Castellar en el primer partit oficial de la història del club, amb una derrota 1-3 davant les vallesanes. Va ser fa tot just una setmana que va arribar la primera victòria del Club Vòlei Blanes en el seu desplaçament a Terrassa, d’una entitat que arrenca amb molta il·lusió, gràcies al suport de col·laboradors, com la Sònia Isern, creadora del logotip del club, i de tots els petits espònsors que amb el seu granet de sorra han ajudat al nou club a tirar endavant aquest valent projecte de crear un nou club de voleibol en la zona de Blanes.

El club també compta amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, com a primer club en donar a conèixer el voleibol al municipi, i amb l’esperit de fomentar l’esport de base, i així contribuir a consolidar la qualitat de vida i el benestar social dels esportistes de Blanes.

Text: Federació Catalana de Voleibol