Josep Trias demana a l’acte central de Blanes repetir el resultat de les eleccions autonòmiques

Josep Antoni Duran i Lleida i Josep Trias

Unes 300 persones varen participar el passat divendres a la nit al sopar central de CiU de Blanes. El candidat a la reelecció va demanar al públic assistent que difonguessin el missatge en positiu de Convergència i Unió de Blanes. En aquest aspecte va recordar que «el passat novembre CiU va aconseguir a les eleccions autonòmiques uns resultats espectaculars»,  és per això que va manifestar «s’hi ho hem aconseguit una vegada ho podrem repetir».

El cap de llista va agrair també a tots els membres de la candidatura la seva aportació a CiU. Així, va explicar que «amb la que esta caient s’ha de ser valent i tenir una gran vocació de servei als altres per voler presentar-se a una llista política per millorar el futur».

Josep Trias, va remarcar també que s’ha de convèncer a la ciutadania de la importància d’anar a votar «hem de convertir el passotisme d’una part dels ciutadans en col·laboració per millorar el futur».

En relació als quatre anys que ha estat d’alcalde, Trias ha manifestat que «el rigor i la honestedat amb la que s’ha treballat i es vol seguir treballant ha fet possible que projectes llargament esperats pels ciutadans siguin ara una realitat».

Per la seva banda el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Durani Lleida, va destacar les qualitats humanes i polítiques de l’alcaldable convergent criticant amb duresa la concentració dels sindicats convocada pel passat dissabte.