La CUP de Blanes reclama una àrea de comunicació per tal de potenciar la imatge de la ciutat

Ahir dissabte la CUP ha celebrat durant tot el dia diferets actes a la Plaça de la Gent gran. Des de bon matí s’ha instal·lat una paradeta informativa amb tríptics i informació sobre el programa electoral i així mateix s’ha posat en marxa una ràdio participativa sota el lema «Sintonitza amb la CUP, Fem municipalisme!».

D’aquesta manera a través d’aquesta iniciativa s’ha volgut donar un altaveu als ciutadans de Blanes per tal que aquests poguessin exposar i reivindicacions les seves preocupacions i opinions a efectes reforçar la participació ciutadana del nostre municipi. A més, durant tota la tarda s’ha realitzar un mural participatiu gràcies a les aportacions de tots aquells ciutadans que han manifestat gràficament les seves inquietuts.

Per últim, s’ha reivindicat la necessitat de la creació d’una àrea de comunicació per potenciar la imatge de Blanes al seu exterior a efectes d’incentivar el turisme, el comerç i l’agricultua de proximitat del nostre municipi. Amb aquest acte la CUP ha volgut remarcar un dels eixos bàsics del programa: La participació ciutadana.