Activitats a Blanes els dies 7, 8 i 9 de novembre

Divendres 7 de novembre

§ A les 18,30 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample, 11): inauguració de l’exposició fotogràfica Mirades de l’Ànima, amb l’actuació musical d’Ahina i Moi.

Dissabte 8 de novembre

§ De 16 a 19 hores, al camp de sorra dels Pins, ubicat al C. d’Antoni Gaudí, i organitzada pel Club Bitlles Catalanes Blanes: Lliga Selva – Alt Maresme de Bitlles Catalanes.

§ A les 17 hores, a l’Hospital-Asil Sant Jaume, ubicat al C. de Mn. Jaume Arcelós: acte d’agraïment en el moment del seu comiat, a totes les germanes de l’Institut de Religioses de Sant Josep de Girona que han prestat serveis a l’Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes, després de 130 anys a Blanes.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), representació de l’obra Pulmons, de Duncan MacMillan, dirigida per Marilia Sàmper i interpretada per Carlota Olcina i Pau Roca.

§ A les 22 hores, al Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu (Avinguda de l’Estació, 70 -nau 4-).
Concert Brave Coast Revival, amb Benzine, The Amphetamine, i Los Bad Mongos.

Diumenge 9 de novembre

§ De 9,30 a 13,30 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Shorei-Ryu Blanes: Curs seminari mestre Manuel Cuevas.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: Zum-Zum teatre posa en escena l’espectacle de teatre multimèdia La nena que vivia en una capsa de sabates.