La Casa d’Ardales a Blanes ha lliurat sengles talons de 800 euros a Càritas i l’Obreria del Vilar

Membres de la Casa d'Ardales, Càritas i de l'equip de govern / Cedida

Membres de la Casa d’Ardales, Càritas i de l’equip de govern / Cedida

L’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales a Blanes ha lliurat a Càritas i l’Obreria del Vilar sengles talons valorats cadascun d’ells en 800 euros.

Es tracta d’una banda de Càritas Interparroquial, i de l’altra de l’Obreria del Vilar, que té cura del manteniment de l’ermita que presideix el Santuari del Vilar, un paratge molt apreciat per blanencs i visitants.

L’acte de lliurament s’ha fet la sala de plens de l’Ajuntament amb l’assistència l’alcalde Josep Marigó, acompanyat dels representants de les associacions implicades, així com per diversos membres de l’equip de govern. També va participar-hi una nombrosa representació de la junta de la Casa d’Ardales, així com de les dues entitats socials. En total, l’entitat blanenca ha fet una donació de 1.600 euros.

El president de l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales, Salvador Gutiérrez, es va encarregar de fer el lliurament de les dues donacions. D’una banda, al president de Càritas Blanes, Salvador Serres, i de l’altra, a Víctor Prieto en representació de l’Obreria del Vilar. El president de la Casa d’Ardales a Blanes va explicar als assistents la satisfacció que representa per a l’entitat haver pogut fer aquesta donació, una prova del gran nombre d’activitats que organitza periòdicament.

L'acte s'ha fet a la sala de plens de l'Ajuntament / Cedida

L’acte s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament / Cedida

Val a dir que les donacions s’han pogut fer fruit dels espectacles benèfics que es van oferir a principis d’aquest mes d’octubre al Teatre i al Centre Catòlic, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, que va cedir de franc la utilització de la instal·lació municipal. Es tractava de dues actuacions que fusionaven versos poètics amb cant i guitarra flamenca, en la línia d’espectacles que l’entitat ja havia organitzat amb anterioritat al municipi.

Salvador Gutiérrez també va explicar les activitats que es poden fer habitualment al local social que la Casa d’Ardales té al barri de Montferrant. En aquest sentit, va destacar la recent creació d’un grup de teatre que aquests dies està assajant una obra que té previst estrenar properament.

Per la seva banda, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, va agrair l’entitat que, amb aquest gest, demostra una vegada més la implicació que sempre ha tingut amb el teixit associatiu del municipi, així com amb la vida social blanenca en general. Per últim, per tancar la trobada, tots els participants van posar per una foto de grup.