El 20 de maig començarà la campanya «Podràs gastar-te 7.000 euros en una tarda a Blanes?»

Per dinamitzar el comerç de Blanes i premiar la fidelitat dels seus clients, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) posa en marxa una nova campanya que farà realitat el somni de qualsevol persona: poder gastar 7.000 euros en compres durant una sola tarda. Per optar al premi cal demanar la butlleta quan es faci una compra als establiments del centre de Blanes que tenen el distintiu de la campanya. El sorteig tindrà lloc el 18 de juny, a les 16 hores, a la plaça dels Dies Feiners de Blanes. Per aconseguir el premi és obligatori estar present amb la butlleta en el moment del sorteig.

Centenars de persones viuen el sorteig amb molta emoció

El guanyador haurà de gastar tots els diners durant aquella mateixa tarda realitzant compres als comerços de Blanes Centre que participen a la campanya. L’afortunat anirà acompanyat d’un membre de l’ABBC, que anirà pagant les seves compres, i d’un carretó que omplirà amb els productes que triï fins arribar als 7.000 euros. Podrà gastar un màxim de 150 euros en cada botiga, així que és tot un repte, ja que caldrà passar com a mínim per 47 botigues diferents.

Els botiguers recomanen que els clients facin una llista abans del sorteig, semblant a la carta de Reis, perquè si els toca el premi puguin adquirir ràpidament els productes que desitgin. Mentre més compres es realitzin entre el 20 de maig i el 18 de juny, més butlletes s’aconsegueixen i més possibilitats hi ha de guanyar 7.000 euros en compres.

La campanya, que porta per nom «Podràs gastar-te 7.000 euros en una tarda?», la van implantar fa uns anys els botiguers de Blanes amb un format similar i va ser tot un èxit. L’any 2007, la plaça dels Dies Feiners es va omplir amb prop de 2.000 persones, que van assistir al sorteig.

Recordeu:

Acte: Sorteig dels 7.000 € / Dia: dissabte 18 de juny de 2011 / Hora: 16 h / Lloc: Plaça dels Dies Feiners (darrera l’Ajuntament de Blanes)