El PSC es compromet a crear el Consell de Govern de Barris per millorar les actuacions de manteniment i planificació de la via pública

Josep Marigó i Lourdes Fàbrega van explicar ahir el programa del PSC al barri de La Pedrera

En cas que sigui escollit alcalde, en Josep Marigó s’ha compromès a crear de manera immediata el Consell de Govern de Barris. Aquest consell, presentat com a projecte fa uns mesos a les Associacions de Veïns del municipi i rebut molt positivament, serà un òrgan de participació entre el govern municipal i les juntes veïnals. La seva finalitat serà planificar consensuadament i executar eficientment les millores de la via pública i per establir mecanismes de cooperació i relació entre barris.

També servirà per informar dels processos de llicències d’obres o d’activitats que puguin alterar la mobilitat o la vida quotidiana dels barris.

El PSC s’ha compromès a crear una oficina tècnica per canalitzar i resoldre les peticions veïnals i que sigui una comissió de l’esmentat consell qui en faci el seguiment. D’aquesta manera el govern municipal s’obligarà a donar les explicacions necessàries sobre l’estat de cada tema plantejat per les associacions de veïns.

Aquesta proposta s’emmarca dins de dos dels eixos de govern que s’ha marcat el PSC: la millora de l’eficiència en la gestió pública i el govern participatiu, i alhora també ha de servir per millorar la cohesió de la vila, on encara es detecten tensions i diferències entre barris, i en particular entre centre i perifèria. El PSC emfatitza que la seva voluntat és i sempre ha estat treballar per tot Blanes, de manera justa i equitativa.

Edició i foto: José Fernández