Josep Trias proposa la creació de la regidoria de pesca i agricultura per Blanes

Josep Maria Pelegrí, al centre de la imatge, va atendre les demandes i peticions dels representants locals de la pesca i pagesia

El cap de llista de CiU per Blanes, Josep Trias, ha anunciat avui davant d’una quarantena de representants del sector de la pesca i l’agricultura de Blanes que si surt escollit alcalde crearà la figura del regidor de pesca i pagesia. L’anunci ho va fer ahir en un sopar que va comptar amb l’assistència del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí.

En aquest sentit, el candidat convergent, ha manifestat que «són dues àrees econòmiques de molta importància pel conjunt del municipi i que cal preservar, potenciar i promocionar».

Per això, l’alcalde es va mostrar satisfet per les obres d’ampliació del Port de Blanes que s’estan realitzant, i va destacar també «la importància de defensar i respectar les zones agrícoles del municipi».

Per la seva banda en el transcurs del sopar, el conseller Pelegrí va atendre les demandes, consultes i peticions que li van fer arribar els assistents, manifestant que el candidat Trias compta amb el suport de l’Àrea de Govern que presideix per potenciar i promoure l’agricultura i la pesca a Blanes.

Edició: JFG – Fotos: CiU Blanes