El candidat de CiU a Blanes es reuneix amb els veïns de S’Auguer

Josep Trias, a l’esquerra de la imatge, conversa amb veïns del barri de S’Auger

L’alcalde de Blanes i candidat a la reelecció per CiU, Josep Trias, va protagonitzar ahir al vespre una xerrada amb els veïns del barri de S’Auguer en un restaurant del barri, d’on l’alcalde és originari. Trias va explicar davant d’un nombrós públic el que representa i representarà pel barri haver estat inclòs a la “Llei de barris”. En aquest sentit, el candidat ha explicat que “ha estat aquest govern qui ho ha aconseguit després d’haver-ho sol·licitat durant els darrers tres anys”.

 

La Llei de barris, que beneficiarà als sectors de S’Auguer i Sa Massaneda, té un cost de 9 milions d’euros, dels quals la Generalitat n’aporta el 50%, el projecte contempla la revitalització de dos dels barris del nucli històric de la vila més necessitats. La millora de l’espai públic, vials i places, així com les xarxes de serveis o el foment de la recuperació física d’edificis en mal estat, són alguns dels objectius que es volen assolir.

Una altra de les finalitats d’aquest projecte és afavorir l’obertura de locals comercials. El cap de llista, acompanyat de membres de la seva llista, va desglossar els punts més importants del seu programa electoral afirmant que s’ha complert el 90% del que s’havia promès.

En aquets sentit ha afegit que aquest fet ha estat possible gràcies al compromís, l’experiència i la honestedat amb la que s’ha treballat durant aquest mandat. “Hem treballat pel benestar de les persones i per millorar la qualitat de vida dels blanencs i les blanenques i també hem estat capaços de desenrocar projectes de mandats anteriors”.

Edició: JFG – Foto: CiU Blanes