El pressupost de campanya de CUP Blanes és de 3.000 euros

Ahir la CUP de Blanes va celebrar un punt de trobada a la sala de plens de l’Ajuntament on es va fer públic que el pressupost de campanya ascendeix a uns 3.000 euros, una xifra de l’ordre de 10 vegades inferior a la d’altres partits polítics. Des de la CUP es va remarcar que la feina per difondre el projecte polític no és basa només en els 15 dies de campanya sinó en el dia a dia, en la imaginació, les ganes i el compromís per tirar endavant la proposta amb un pressupost modest, auster però amb efectivitat i dignitat.

Així doncs es va exposar un audiovisual amb imatges com la CUP hem preparat i finançat la campanya, amb paradetes al carrer, reciclant materials i treballant en equip. Finalment els portaveus de la CUP van instar a la resta de formacions a fer públics els pressupostos de les seves campanyes electorals, sobretot ara, en un context de retallades socials degudes a la crisi del sistema econòmic capitalista.

A continuació el cap de llista Joan Rota va exposar el posicionament de la CUP de Blanes pel que als sous i retribucions econòmiques dels regidors i càrrecs electes. La CUP proposa una reducció mínima del 20 % dels sous dels regidors i del 50% de les retribucions a grups municipals. Això suposaria un estalvi de 50000 euros a l’any. A més, en cas d’obtenir representació, els candidats de la CUP faran públic renunciaran al sou personal i destinar aquestes partides a altres finalitats, que es decidirien en assemblea.