Els Mossos d’Esquadra detenen quatre joves per dos robatoris amb violència a Blanes

Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Blanes / Foto: JFG

Comissaria dels Mossos d’Esquadra a Blanes / Foto: JFG

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el dia 9 i 13 d’octubre, quatre nois, dos menors i dos de 19 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina, veïns de Pineda de Mar i Barcelona, com a presumptes autors de dos robatoris amb violència i intimidació.

Durant els mesos d’estiu d’enguany es van produir dos robatori amb violència i intimidació a la zona lúdica dels Pins de la localitat i a l’estació de RENFE de Blanes.

Concretament, el passat 7 de setembre, un menor va patir un robatori amb violència a la zona lúdica dels Pins. Dos joves li van donar un cop al cap i van aprofitar el seu atordiment per sostreure-li la documentació, el telèfon mòbil i els diners que duia.

El segons cas, va succeir el 29 de setembre a la zona de l’estació de tren de Blanes. Uns desconeguts van intimidar amb una navalla a un menor i li van sostreure el telèfon mòbil. Arran aquests fets, els mossos van iniciar dues investigacions per tal de localitzar i detenir els autors dels fets.

El passat 9 d’octubre va concloure la primera investigació amb la detenció d’un menor i un major d’edat, ambdós de nacionalitat marroquina, pel robatori comès el 7 de setembre. Finalment, el 13 d’octubre va concloure la segona investigació amb la detenció de dos joves, un major d’edat i un menor, com a presumptes autors de l’atracament comès el 29 de setembre.

Els detinguts majors d’edat van passar el dies 9 i 15 d’octubre a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar llibertat amb càrrecs pel primer i l’ingrés a presó per l’altre.

Pel que fa als menors d’edat, es van lliurar als seus tutors legals i properament seran citats per la Fiscalia de Menors.