El PPC de Blanes reclama més vigilància per evitar actes vandàlics al passeig de mar

Salvador Tordera

Salvador Tordera

Els representants del Partit Popular Català (PPC) a l’Ajuntament de Blanes han manifestat la seva preocupació pels actes vandàlics que s’han produït en els darrers dies a diversos negocis del Passeig de Mar de Blanes.

El portaveu, Salvador Tordera, demana a l’equip de govern «més vigilància per evitar que es tornin a produir incidents similars».

Tordera ha explicat que la matinada del dilluns al dimarts han intentat cremar la terrassa d’un restaurant del passeig de mar de Blanes i que fa uns dies van cremar la terrassa d’un altre establiment i van fer malbé una altra a la mateixa zona. «Quan passa una vegada es pot pensar que ha estat un accident o un fet aïllat, però quan es repeteix està clar que hi ha un problema, que cal actuar, buscar els responsables i posar els mitjans necessaris perquè no torni a passar», ha dit Tordera, i ha assenyalat que «si això ha passat al centre de Blanes, també ens preocupa la seguretat a altres zones del municipi».

El regidor blanenc ha comentat que «aquests actes vandàlics generen inseguretat, a banda de les pèrdues que suposen pels afectats. Algun d’aquests negocis ha hagut de tancar uns dies a causa dels danys a les seves instal•lacions». Per tot plegat, el portaveu popular demana que es reforci la presència policial a la zona. «Cal reforçar la vigilància i la seguretat per evitar que es tornin a produir actes vandàlics», ha conclòs Tordera.