L’Ajuntament de Calella invertirà 389.446 euros en la reforma del Mercat Municipal

Foto: Ajuntament de Calella

Foto: Ajuntament de Calella

El Mercat actualment es troba obsolet i des de l’Ajuntament de Calella es vol recuperar aquest espai perquè esdevingui un gran potencial econòmic per la ciutat i oferir un servei de qualitat als ciutadans.

Per tant es farà una inversió de 389.446 euros per fer dels 669 m2 de què disposa dues zones ben diferenciades, de les quals 449,73 m2 seran de mercat tradicional i 219,58 m2 es dedicaran a una sala polivalent que esdevindrà un nou equipament municipal.

Mercat de Calella / Foto: Ràdio Calella

Mercat de Calella / Foto: Ràdio Calella

La reforma del Mercat preveu una nova formació de parades laterals i centrals per tal de crear un bon circuit de compra, pavimentació de tot l’espai i formació de sistema de recollida d’aigües o desguàs interior, lavabos nous i dotació d’instal•lacions d’aigua, electricitat i enllumenat a les parades.

L’Ajuntament lliurarà les parades amb les instal•lacions bàsiques d’aigua, llum, etc. i els titulars hauran de fer els acabaments, segons el tipus de producte de venda, per la qual cosa, les concessions es faran per 15 anys per tal que els paradistes puguin amortitzar la inversió. El preu de lloguer de cada parada anirà des de 190 €/mes per les més petites fins a 368 €/mes per les més grans.

Les obres de reforma del Mercat Municipal, esta previst que comencin el mes de desembre amb un termini d’execució de cinc mesos, aproximadament. Els licitadors podran presentar les seves propostes tècniques i econòmiques fins el 10 de novembre per optar una de les 10 parades d’alimentació que es treuen a concurs: llegums i fruits secs, forn, bacallaneria, dos punts de venda de carn, dos de peix, i tres de fruita i verdura, així com el bar que ocuparia l’espai de dues parades.