L’alcalde de Blanes es desplaça a Portugal a recollir el relleu del Campionat d’Europa de Patinatge Artístic

Josep Trias, alcalde de Blanes, acompanyat del tinent d’alcalde, Celestino Lillo, es desplaçarà aquest cap de setmana al municipi portugués de Gondomar per recollir el relleu del Campionat d’Europa de Grups Xou de Patinatge Artístic, que se celebrarà a la Ciutat Esportiva de Blanes el proper any. Precisament aquest cap de setmana se celebra en aquest municipi portuguès aquesta competició, on un dels equips del Club Patinatge Artístic Blanes aspira a pujar a podi. 

Amb aquest acte, es consolida la iniciativa de promoure Blanes i la seva Ciutat Esportiva com a referent esportiu, no ja a nivell nacional, sinó europeu. La Ciutat Esportiva de Blanes ja va acollir el passat mes de febrer la Copa del Rei d’Hoquei Patins. 

El municipi gironí s’encarregarà d’acollir aquest esdeveniment internacional després que el passat mes d’abril es va confirmar l’assignació de Blanes com a seu del Campionat d’Europa de Patinatge. Això va ser possible arran de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Blanes i la Federació Espanyola de Patinatge.