CCOO desmenteix que hagi intervingut perquè se suspengui el judici instat per cinc acomiadats de Nylstar

logo_ccooDavant la notícia apareguda al portal www.Blanesaldia.com sobre la indignació de 5 acomiadats de l’empresa Nylstar, CCOO de les comarques gironines lamenta la nota i expressa el seu rebuig a les afirmacions que es fan a la noticia perquè no són ajustades a la realitat.

En primer lloc, volem manifestar que el president del comitè d’empresa Antonio Rodríguez va exercir la seva responsabilitat en representació dels treballadors de l’empresa Nylstar amb total eficàcia en l’àmbit fins allà on arriba la negociació d’abast sindical, i a plena satisfacció de la majoria dels treballadors/es, que així ho han expressat en els resultats de les darreres eleccions sindicals a l’empresa amb un resultat de 3 delegats CCOO i 1 UGT.

A partir del moment en el qual cal concretar la solució dels acomiadaments, el president del comitè va derivar la gestió tècnica al sindicat CCOO. Tanmateix, des del sindicat CCOO es va procedir a la conciliació administrativa a la qual s’hi varen acollir els treballadors que lliurement ho varen considerar.

CCOO de les comarques gironines desmentim rotundament que haguem tingut res a veure en l’ajornament del judici sobre acomiadaments de l’empresa Nylstar previst pel passat dia 5 de juny. A tal fi, tan bon punt tinguem més informació sobre aquesta qüestió la farem pública.

En darrer lloc, lamenten les qüestions que s’indueixen a través de les expressions : «Què tipo de sindicalistas» i «qué oscuros intereses les han movido para perjudicarnos» pel fet que afecten a l’honorabilitat dels representants sindicals de CCOO a l’empresa i, especialment, al president del comitè d’empresa Antonio Rodríguez Segura. Tot plegat, forma part de la guerra bruta dels qui pretenen guanyar-se adhesions a partir de la difamació i les calumnies, sobre les quals ens reservem la possibilitat d’endegar accions judicials en l’àmbit penal.