Activitats a Blanes els dies 12, 13, 14 i 15 de juny

Dijous 12 de juny

Vicençs Llorca i Laura Borràs

Vicençs Llorca i Laura Borràs

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) Cicle de Conferències amb motiu del 50è. aniversari dels premis Recvll. Escriptors que han estat guardonats amb un premi. Escriptors convidats Vicenç Llorca i Laura Borràs.

Divendres 13 de juny

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) Taller sobre la Igualtat (activitat infantil), organitzada per SIAD Blanes (Servei d’Informació i Atenció a la Dona de Blanes)

§ A les 20.30 hores, al Casal Jove Morralla, Espai Creatiu, ubicat a l’Av. de l’Estació, 79. Nau 4
Estrena de Trenes, a càrrec dels participants del taller de teatre del Casal de Joves Morralla.

Dissabte 14 de juny

§ De les 9 a les 20 hores, al camp de futbol Ca la Guidó-Pedro Alia Dorado, ubicat a la plaça Montserrat Roig, 8 C, organitzat per l’AD Ca la Guidó: XII Torneig Benjamins i Prebenjamins.

§ De les 9 a les 21 hores, al camp de futbol de Can Borell, ubicat a la Cr. Malgrat, 15, organitzat pel F.C. Ràcing Blanenc: III Torneig Portal Costa Brava.

§ De les 10 a les 13 hores, a la pista verda Q1 i Q2 de la Ciutat Esportiva de Blanes: Festival de final de curs Gimnàstica Rítmica.

§ De les 17 a les 20 hores, al carrer Verge Maria/cantonada C/ Mercaders, i organitzat per l’Associació de Botiguers Blanes Centre: Taller infantil, bombolles de sabó.

§ A les 20.30 hores, a l’Església Santa Maria de Blanes: Concert del Cor de Cambra Sota Palau de Blanes, The Plano Civic Chorus & The Sanctuary Choir of First Presbyterian Church in Richardson (USA). Directors Josep Maria Guinart i Ralph Frederick Stannard. Pianista Shirley Latham.

§ A les 22.30 hores, al Casal Jove Morralla, Espai Creatiu, ubicat a l’Av. de l’Estació, 79. Nau 4
Concert Solidari i Festa de fi de selectivitat, amb “Komplot” i “Lapao Sound System”, organitzat per la unitat de Truc de l’AEiG Pinya de Rosa amb la col.laboració de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes. L’objectiu del grup de 13 joves entre 17 i 18 anys de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa és poder fer de cooperants a Gàmbia part de l’estiu de l’any vinent, col.laborant amb una ONG Blanenca, Associació per al Desenvolupament Agrícola de Kuwonku.

§ Festes del barri de S’Auguer amb les següents activitats (carrer Sant Pere Pescador):
– 11.30 a 12.00 8è concurs de Truites
– 21.30 Sopar Popular i ball amb Susisongs

Diumenge 15 de juny

§ De les 9 a les 21 hores, al camp de futbol de Can Borell organitzat pel F.C. Ràcing Blanenc: III Torneig Portal Costa Brava.

§ De les 9 fins les 17 hores, a l’esplanada davant Ciutat Esportiva de Blanes amb la GI-600
Concentració Motera, VI aniversari dels Coraceros MC

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes: Concert 50è Aniversari Premis Recvll, a càrrec de La Principal, d’un arbre amunt.

§ Festes del barri de S’Auguer amb les següents activitats (carrer Sant Pere Pescador):
– 10.30 Despertar festiu, Cercavila amb la Banda-Cobla del Col.legi Santa Maria acompanyats per una colla de capgrossos. tot seguit tres sardanes i breu actuació de l’Esbart infantil Joaquim Ruyra.
– 11.00 Gran Sardinada
– 19.00 Berenar de Veïnat al carrer