Club Vela Blanes: comencen els treballs al moll de ribera

Foto: Club Vela Blanes

Foto: Club Vela Blanes

La pila de pedres que es va emmagatzemar provisionalment a l’espai que hi ha entre el Club Vela Blanes i la platja ja s’ha retirat i aviat es podrà començar a construir l’espatller, que és el mur que separarà la zona de port de la platja.

A la banda de mar, el més destacat és que al moll central ja s’hi estan col·locant el perfil, tasca prèvia a la pavimentació. A la banda de terra, la coberta de l’edifici està pràcticament acabada i en breu es podran començar les obres d’urbanització del passeig marítim

Foto: Club Vela Blanes

Foto: Club Vela Blanes

Les obres del Club de Vela continuen a bon ritme i amb la part del moll central ja molt avançada, ara és el moment d’escometre els treballs del moll de ribera on els antics pantalans ja han desaparegut i en breu s’hi col·locaran els nous.

Pel que fa a l’edifici de terra, en aquests moments es treballa en les instal•lacions que van soterrades i també s’avança en la coberta, de manera que en breu es podrà començar la urbanització del passeig marítim, que es veurà ampliat entre 700m2 i 800m2.