Els Mossos d’Esquadra detenen dos joves per tres robatoris amb força en establiments de Blanes

Foto: Google Earth

Foto: Google Earth

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir, el dia 3 de juny a la mateixa població, dos homes de 23 i 24 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Blanes, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força a interior d’establiment.

Els fets es remunten al passat 24 d’abril, 3 i 19 de maig, quan els mossos van tenir coneixement de la comissió de tres robatoris amb força perpetrats en una cafeteria i un basar de la població de Blanes.

Concretament, el passat 24 d’abril i el 19 de maig el propietari d’una cafeteria va denunciar dos robatoris en el seu establiment. En el primer cas, els lladres van accedir forçant la porta principal de vidre i es van endur la caixa enregistradora amb uns 1000 euros de recaptació. El segon cop, els lladres van entrar amb el mateix modus operandi i van sostreure el calaix de la caixa registradora amb 750 euros.

Foto: Arxiu Blanesaldia.com

Foto: Arxiu Blanesaldia.com

El 3 de maig es va produir un altre robatori amb força amb el mateix modus operandi a l’interior d’un basar de la població. Uns desconeguts van forçar els vidres de la porta d’entrada i van sostreure la caixa de recaptació.

Arran de tots aquests fets els mossos van iniciar una investigació per tal d’esbrinar l’autoria dels robatoris.

A finals de maig, la Policia Local de Blanes va identificar dins d’un vehicle, dos joves que podien coincidir amb la descripció facilitada pels investigadors com a possibles autors dels robatoris. Durant aquesta actuació, la Policia Local els hi va comissar molta roba fosca, una palanca tipus pota de cabra, tapacolls i guants.

Finalment, el passat 3 de juny va concloure la investigació amb la detenció dels dos joves com a presumptes autors dels tres robatoris amb força.

Els detinguts, que tenen diversos antecedents, van passar el dia 3 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.