Activitats a Blanes el dies 30 i 31 de maig i 1 de juny

Divendres 30 de maig

§ A les 9,30 hores, al llarg del Pg. de Mar i del Pg. de S’Abanell: Cursa per la Pau,  adreçada als alumnes de 6è de primària dels diferents centres educatius de la vila. Organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics La Selva II.

esperança4§ A les 10,30 hores, a la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai Nascuts per llegir: La granja de la Margarida, a càrrec de la Cia. Bambolines.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, dins del cicle Música a l’Esperança, XXIII Cicle de Concerts: Actuació de Duo Degli Archi: Geert Krosenbrink, violí, i Paul P. Stouthamer, violoncel.

Dissabte 31 de maig

§ A les 17 hores, a l’antic pavelló d’esports, ubicat al C. de Josep Tarradellas, 2, i organitzat pel Consell Municipal de les Persones Grans: Homenatge a la Gent Gran, amb vestits de paper, country show i balls de saló a càrrec del Casal Benet Ribas, “Records per tu” a càrrec de l’entitat NABAC, sardanes i ball modern a càrrec de la Casa del Mar, i fi de festa amb ball amb música en viu.

§ De 16 a 21 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes: Torneig de Kenpo Karate Infantil Vila de Blanes 2014. Organitzat pel Club Esportiu Shorey-Ryu.

§ De 18 a 21,30 hores, al Pg. de Pau Casals, a l’alçada del monument al Frare, i organitzada per l’Associació Balleswing.cat: Ballada de lindy hop.

Diumenge 1 de juny

§ De 9,30 a 14,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzats per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals: I Jocs Escolars Adaptats de Boccia, Slalom i Futbol.

§ A les immediacions del Santuari del Vilar, i organitzada per la Casa de Andalucía de Blanes.
XXII Romería con Misa Rociera.

A les 8 hores, sortida des de la Pl. de Miquel Martí i Pol de carretes, cavalls i “romeros” a peu cap el Vilar.
A les 11 hores, “Misa Rociera” cantada pel “Coro Bahía de Blanes” de la “Casa de Andalucía de Blanes”, ofrenada per Mn. Emili Guerrero.
A les 14 hores, degustació del típic Potaje Rociero.
A les 16 hores, actuacions del “Coro Bahía de Blanes” de la Casa de Andalucía de Blanes, del grup de ball de Carmen Cotano, del “Coro Rociero Duende del Camino”, del grup de ball de la “Casa de Andalucía de Blanes”, del grup “Con Otro Aire”, del grup de ball “Evelyn”, del grup de ball “Con Tacones Flamencos”, i del grup “Los de la tribu”.

§ A les 17 hores, a l’antic pavelló d’esports, ubicat al C. de Josep Tarradellas, 2, i organitzat pel Consell Municipal de les Persones Grans: Homenatge a la Gent Gran, amb vestits de paper, country show i balls de saló a càrrec del Casal Benet Ribas, “Records per tu” a càrrec de l’entitat NABAC, sardanes i sevillanes a càrrec de la Casa del Mar, homenatge a les “Noces d’Or” i fi de festa amb ball amb música en viu.